onsdag 8 oktober 2014

Webers nyhetsrelease



Igår presenterade Weber sina produktnyheter inför 2015 års grillsäsong. Inget jätterevolutionerande presenterades men ändå en hel del nytt såklart. Bland annat så satsar dem vidare på sina GBS system på både gasol och klotgrillar i större utsträckning. 

Några olika kokböcker lanseras också vilket alltid är skoj! Det är ju också något som många grilleverantörer bör bli lite bättre på. Det är ofta väldigt mycket prylfokus från deras sida, vilket man iof kan förstå eftersom dem vill sälja prylar. Men jag tror också att dem skulle vinna på att förknippas mer med mat, för mat säljer ju alltid... 


Grymt snygg termometer men jag saknar fortfarande en smartphonesyncad termometer med utvecklad app där man kan följa tempraturloggen och se exakt hur tempraturen legat under tillagningen. Det vore något för weber att ta fram tycker jag. iGrill finns ju på marknaden för iphone men dem har ju inte fått bra kritik även om tanken är god. Det efterlyser iaf jag och hoppas få se snart! 



Den största nyheten är ju ändå Mastertouch GBS 57 som kommer i alla färger. Asklådan har fått en ny mer lätthanterlig infästning, ny hjuldesign och såklart utrustad med GBS gallret som står för Gourmet BBQ Systems vilket innebär att det går att lyfta ur en central del av gallret och i det hålet använda ett tillbehör som tex, wok, gjutjärnsgaller, kycklinghållare osv. Annars är det såklart samma gamla grymma grill som One-Touch Premium plus.

Klicka in här http://www.webergrill.se/grillmodeller/produktnyheter-1/nyheter-2015-g7370-s7.aspx?PageSize=120 för att spana in alla nästa års nyheter! Ha det fint. /Jimps

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar